MEIE VEEBIPOOD ON AVATUD ! OSTA MEIE TOOTEID OTSE VEEBIST pood.tuuljakodu.ee !

Kaasaegne palkmaja

Tänapäevane palkmaja meenutab ainult väliselt oma eelkäijaid aastakümnete tagant, kui sedagi. Arenenud on tehnoloogiad, kasutatakse ära puidu parimaid konstruktsioonilisi ja looduslikke omadusi käsikäes uute viimistlus- ja immutusvahenditega. 

Koos sellega on tõusnud ka nõuded nurgatappidesse ja palgivarasse asetatavatele soojustus, tuule- ja veetõkke isoleermaterjalidele. Seda ka suuresti seepärast, et kaasaegse palkmaja õhuvahetusreziim võrreldes rehetarega on suuresti muutunud. Kadunud on suured reheahjud ja pliidid, lisandunud on saunad, vannitoad ja dushid. Majadesse on lisandunud palju niiskust ja õhuvahetus läbi seinte on vähenenud. Seega tuleb olla üsnagi tähelepanelik tekkida võiva hallituse suhtes, alati pole see lahtistes kohtades märgatav, küll aga suletud seina- ja põrandakonstruktsioonides. Samal ajal on paljude uute majade juures loobutud välisvoodrist ja lisasoojustusest, mis asetab omakorda kõrgendatud nõuded palkseinte tuule- ja soojapidavusele. Samas ei saa ka unustada, et niiskes seinas võivad loodusliku päritoluga tihendusmaterjalid hallitama ja lagunema hakata, olles soodsaks kasvupinnaseks erinevatele mikroorganismidele, seeneostele jne. Armas uus palkidest maja võib aja möödudes muutuda tervist kahjustavaks monstrumiks. Õnneks on kõik need mõjud üsnagi tagasihoidliku toimega, kuid targem oleks neist juba palkmaja ehitamise käigus hoiduda.

PAKUTAVAD MATERJALID

ökoloogiliselt puhtad ja neutraalsed soojustus ja tihendusmaterjalid  eelkõige palkmajadele ja puitehitistele,( Coretex termo ) vuugivillad, varatäitematerjalid, tuuletõkkematerjalid, soojustusvillad, tihendusmaterjalid ukse- ja aknaplokkidele. Meie põhikliendid on palkmajade tootjad ja monteerijad, samas aitame nõu ja jõuga kõiki, kellel palkmaja ehitamise ja soojustamise küsimused päevakorral. Läheneme igale tellimusele individuaalselt, seega komplekteeritakse iga tellimus kliendi vajadustest lähtudes. Tarneaeg tavaliselt 2-3 päeva. Vastame meelsasti Teie päringutele materjalide kohta.